Олександр Пономарьов підтримав Ірину Федишин на її концерті в Києві!

У Києві на днях з аншлагом пройшов перший сольний концерт української співачки Ірини Федишин. Втім, це зовсім не дивно, адже ще за два тижні до початку шоу в касах неможливо було придбати жодного квитка – все місця в залі були продані. Тих же, хто встиг придбати квитки і потрапити на виставу «Цвіте калина», чекали приємні сюрпризи.
x4njeup
Ірину Федишин вважають музичним феноменом в українському шоу-бізнесі, адже у співачки немає великих ротацій на телебаченні і радіо, а її пісні звучать чи не в кожній українській хаті. У столичному Жовтневому палаці артистка представила оригінальне українське шоу справжнього європейського рівня.

Концертна програма, над якою трудилося відразу кілька режисерів-постановників (а під час концерту працювали понад 100 осіб), була щедро присмачені спеціально опрацьованої для співачки сценографією і розділена на п’ять блоків. Примітно, що в кожному з блоків Ірина Федишин, яка вміє майстерно поєднувати сучасний музичний стиль і якісну пісню з українськими мотивами, постала абсолютно різною: від нарядів до жанрів у репертуарі.

Сюрпризом для глядачів стала поява на сцені відомого українського виконавця Олександра Пономарьова. Народний артист з радістю привітав виконавицю з дебютним концертом в Києві, прикрасивши захід усіма улюбленими композиціями «Варто чи ні» і «Чорнобривці». Також глядачі мали можливість побачити виступ балета «Х-dance» та одного з кращих балетів в Україні ─ «Форсайт» і сольний номер Олександра Лещенка.

irynafedyshynkyiv17

Несподівано для самої артистки, шанувальники влаштували в залі неймовірної краси флешмоб, піднявши над собою світяться ліхтарики. Так, на кілька хвилин концертний зал Жовтневого палацу перетворився в імпровізовану небо, усипане двома тисячами зірок. Також Ірина Федишин здивувала публіку дуетом зі своїм чоловіком і продюсером Віталієм Човник. Разом творчий і подружній тандем виконали україномовну версію світового хіта «Аdagio».

Співачка і її команда підготували для шанувальників масштабні декорації, світлове і відео шоу, а також колоритні костюмами. Практично кожна пісня супроводжувалася своєрідною театралізованою постановкою. Одну з пісень Ірина співала на розфарбованої печі в оточенні балету «Форсайт».

irynafedyshynkyiv16
─ Я вдячна своїй публіці за такий теплий прийом і підтримку і можу сказати, що абсолютно щаслива! ─ поділилася враженнями після концерту Ірина Федишин. ─ Дякую за оплески і вашу любов, яка для мене так важлива. І окрема подяка моїй команді, яка змогла створити на сцені справжню казку.

Корінна львів’янка спустилася на сцену у великому вінку з калини і, що символічно, почала концерт з пісні «Україна», за словами – «Це – моя земля», яку тут же «підхопили» як дорослі глядачі, так і діти. Особливо проникливою, якщо згадати реакцію залу, виявилася пісня-посвята артистки захисникам України «Прошу в неба». На перших акордах пісні люди піднялися зі своїх місць і аплодували стоячи кілька хвилин. Також на київському концерті Ірина представила три нових пісні, які увійдуть в її нову концертну програму.

Відразу ж після концерту в Києві, який закінчився кількома виступами на біс, Ірина Федишин вирушила у всеукраїнський тур «Цвіте калина», який відбудеться в 30-ти містах країни. А 10 листопада артистка дасть відразу два концерти в рідному Львові.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.